Ryna'pici'Angel 2013.03.13. 23:21

Szereplők

Szereplők,

avagy tudd, ki ki csoda.

 



Danny Qwarter:
 
Ő olyan mint a filmekben: Sötétbarna haj, mogyoróbarna szem, oldalt felzselézett haj, vakító mosoly, izmos test, egyszóval az álompasi megtestesítője. Persze a fél suli őt akarja, de van csaja, Carmen. Bár mintha ez nagyon zavarná.. Kavar össze-vissza, minden barátnőjét megcsalta már, d még így is mindenki őt akarja. És persze Angel teljesen oda meg vissza van érte. Az ő fejét is el akarja csavarni, de nem minden úgy megy, ahogy ő eltervezte. Ennek ellenére továbbra is próbálkozik nála. Talán ő lenne az aki megszakítja ezt a sort? Talán Angel lesz az a lány, akit soha nem fog megcsalni? A válasz benne rejlik, csak meg kell találnia. (A sexy nőfaló, a suli nagymenője)
Kor: 21

 



Angel Synore:
Egy nem átlagos tini életét éli, nem átlagos dolgokkal, de ő sem átlagos. Rengeteg mindenen ment keresztül, ezért sokan tisztelik. Legjobb barátnői: Demi, és Ellie. Szerelmi élete elég zavaros mostanában, de a legtöbb srácnak bejön, amire pici termete is rásegít kicsit, mivel cukinak tartják őt. Első éves gólya a Művész Gimiben, és alig pár napja jár oda, de már egy csomóan ismerik, irigylik, szeretik, oda vannak érte. Mindig mosolyog, életvidámnak tűnik, de olykor a legnagyobb mögött van a legnagyobb fájdalom... Imád verseket írni, rajzolni, regényeket olvasni. (Az aranyos, de visszahúzódó művészlélek)
Kor: 16

 

 

 


Demetria Stilee: Angel egyik legjobb barátnője, Ő akkor is ott volt mellette, mikor mindenki cserben hagyta. Teljesen megbíznak egymásban, életüket adnák egymásért, olyan szorosan kötődnek egymáshoz, akár a testvérek. Szavak nélkül is megértik egymást, tudják mire gondol a másik, úgy mint Lili és Marshall az Így jártam anyátokból
Mindent tudnak egymásról, mindent elmondanak egymásnak, nincs titkuk egymás előtt. Demi mindig megvédi egyetlen ikrét, Angelt. Általában egyszerre beszélnek, mintha tényleg ikrek lennének. Demi kedves, aranyos, kicsit szókimondó, picike, életvidám csaj, hasonlóan Angelhez. Nagy One Direction fan, és élete szerelme Niall. (Az örök ikertesó)
Kor: 15

 

 

 

 


Ellie Hollywood: Angel másik legjobb barátnője. Ovi óta barátnők, 12 éve egymás mellett laknak, fura egy véletlen, nemde? Mai napig mindennapos vendég náluk, ha bárhova el kell menni pl.: boltba, kutyát sétáltatni, vagy csak hülyülni, akkor csak átcsöngetnek egymáshoz és indulnak is! És amikor Angel beteg volt, mindig meglátogatta, olykor ajándékot is kapott tőle, törődött vele, segítette mikor mankóval járt. Mindent tudnak egymásról, mindent elmondanak egymásnak, nincs titkuk egymás előtt. Mikor Angelnek szüksége van egy barátra aki közel van, és megérti rögtön őt hívja. (Az ovis bff)
Kor: 16






Derek Sherwood: 
Angel egyetlen fiú osztálytársa, akivel később nagyon jóba lesz, mivel rendkívül idióta, party állat (nem úgy mint Fluor), jófej, kedves (már ha nem piszkálja a lányokat), és nem néznéd ki belőle, de kémia zseni (!!!), őrült srác. Ha baj van rá számíthat Angel. És mellesleg apja olasz, anyja magyar, tehát félvér. Imádja a fél suli azt a hülye fejét, nem is csoda. Amúgy suliból újév fele összejön egy lánnyal, Becca-val, aki a szakításuk után hirtelen Dannyre kezd hajtani... (Az osztály olasz sármöre)
Kor: 16 (nemsokára 17)

 

 

 

 

 

 


Sam White: Angel fogadott bátya, hiszen nagyon megbízik benne, mert kedves, igaz enyhén (nagyon) perverz, rohadt izmos, mivel sokat jár kondiba, és éhenkórász, de jó barát. Jó az üzletelő készsége, telefonokat ad el, elég jó bevétellel, persze neki egy csöves téglafonja van. Ő is végzős a Művész Gimiben, Danny egyik legjobb spanja, és persze Carmennel is jóba van. Szinte az egész suli ismeri őt is, mivel elég nagy dumás, és néha neki is vannak szőke pillanatai. (A perverz üzletelő báty)
Kor: 20

 

 

 

 


Bridget Mylord: Angel új osztálytársa, és egyben újdonsült barátja is. Minden szünetben az első vannak év eleje óta az a közös helyük. Keddenként és péntekenként ők nyomatják a legjobb zenéket a sulirádióban, és nem utolsó sorban, ha ő nincs Angel sosem kerülhetett volna olyan közel Dannyhez. Nagy Újpest rajongó, ezért is imádja a lilát, elég szókimondó, egyenes,ja meg a fültágeszeket, és az ördögi stílusáról nem is beszélve. (Az új barátnő)
Kor: 16

 

 

 

 

 

 


Eric Wilson: Egy kedves, aranyos, jófej srác, bár elég perverz. 3 saroknyira lakik Angel-től és Ellie-től, ők imádják őt, mivel atom hülyeségeket tud beszólni. Elliékhez mindig kimegy, ha kutyát sétáltatni mennek, s megbeszélik az aznapi dolgokat. Nagy csajozós, d Elliéknél nem próbálkozik, mivel tök jó spanok, de ha piás kicsit nyomul rájuk, de semmi komoly. Nem egy rendőrségi ügye volt már, mivel sokat bulizik, piál, néha még szív is... Ha megismeri valaki tudja, hogy jó srác, mert remek barát, mindig lehet rászámítani. (A közeli jóbarát)
Kor: 18

 

 

 


Alex Chains:
Angel legzűrösebb exe. Mindig van valami baja, sose jó az amit Angel csinál/mondd. Szakításuk óta Angel ki nem állhatja, mivel mikor jártak, mindenkire ismétlem MINDENKIRE féltékeny volt, rengeteget veszekedtek, végül Angelnek elege lett, szakítottak. Amikor megismerték egymást Alex aranyos, kedves, kicsit idióta, de szeretni való srác volt, de mára egy rohadt idegesítő, folytonosan veszekedő, gyökér, flegmázós, bunkó, köcsög trágyadomb lett. (A zűrős, köcsög ex)
Kor:
15

 

 

 

 

 


Carmen:
 Danny aktuális csaja. Nagyon bírja Angelt, de ez kölcsönös. Nagyon aranyos, kedves, cuki lány, és persze rohadt szép, és menő is. Carmen rengeteg mindent eltűr kedvesének, de nem tudja elhagyni, mert szereti őt. Sok csajra féltékeny, mivel össze-vissza kavar a szerelme, furcsa pont Angelre nem az... (A kedves, aranyos, de féltékeny barátnő)
Kor:
 18

 

 

 

 


Josh Spring: Angel bátyja... vagyis szeretné, hogy a vérszerínti bátyja legyen, mivel imádják egymást, mint bátyó a hugát. Régen ugyan jártak egyszer, de nem akadály, mivel Angel legjobb barátnőjével jár most, Ellie-vel. Josh kedves, hülye perverz, idióta, pont mint a huga, imádni való egy srác. Ausztriába lakik, de Angel-ért, és Ellie-ért, képes 8 órát utazni. Angel nagyon büszke bátyjára, mivel kétszeres karate világbajnok, és persze remek ember, barát, báty, és lelkitárs is. A karate miatt sokszor műtötték, de még mindig remek kondiba van. (A báty, akire Angel felnéz)

Kor: 17

 

 

 

 


Richard: Angel exe, akivel nyáron járt, de a suli kezdésre szakítottak. Közel lakik Angel sulijához, ezért nem kizárt, hogy összetalálkozhatnak. Bridget nagyon jól ismeri, rajta keresztül tudott meg róla Angel olyan dolgokat, amikről mai napig nem kéne tudnia... Angel aranyos, kedves, srácként ismerte meg, aki az első pillanattól fogva oda volt érte, Angel mellette boldog volt. (A kísértő expasi)
Kor: 17

 

 

 

 

 

 

 


Gery Switee:
Angel első nagy szerelme. Régen nagyon jó barátok voltak, úgy ismerték a másikat, mint még soha senki mást, megérezték, ha a másik bajban volt, számíthattak egymásra, de aztán egymásba szerettek, jártak is, de hamar vége lett... Angel mindennél jobban szerette őt, piszkosul megviselte a szakításuk. Volt egy idő mikor egy szót se szóltak egymáshoz, de utána mindent megbeszéltek, és a mai napig jóba vannak, de már nem úgy mint azelőtt... (Angel első nagy szerelme)
Kor:
17

A bejegyzés trackback címe:

https://turbo-chargedmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr65115759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása